Ajatuksia treenistä, kisaamisesta, PT-opinnoista, elämästä

Ajatuksia treenaamisesta, fitness-elämäntavasta, PT-opinnoista, elämästä...

maanantai 19. lokakuuta 2015

Treeni maistuu hyvältä

Pitkästä aikaa blogin päivitystä. Syksy on mennyt yhdessä hujauksessa ja nyt on alkanut kaivattu hengähdystauko, syysloma.

Viime viikonloppuna olimme ystäväni Irinan kanssa katsomassa Nordic Fitness Expoa Lahdessa. Oli mahtavaa nähdä upeita kilpailijoita lavalla, ja luonnollisesti Body Fitness oli minulle erityisen kiinnostava. Kilpailijamäärät ovat nousseet viime vuosina huimasti, joten taso on kova sarjassa kuin sarjassa. Yksi kilpailija jäi erityisesti mieleeni. Alle 163 cm sarjan voitti numero 184, Outi Nenonen. Outi ei ollut sarjansa lihaksikkain. Hänellä ei ollut levein selkä eikä hartialinja, eikä hänellä ollut porukan kapein vyötärö. Sen sijaan hän oli tasapainoinen, sopusuhtainen kilpailija, joka oli hyvässä kunnossa. Vatsalihakset erottuivat kauniisti ja jalat olivat timmit. Asennot olivat kauniit ja esiintyminen luontevaa. Biksut ja stailaus sopivat hänelle hyvin ja väri oli onnistunut. Kerrassaan nappisuoritus ja kokonaisuus! Koutsi, jos luet tätä: Yksi tuollainen paketti minulle, kiitos!

Kuvissa Outi turkooseissa bikineissä.
 
 


Outi jäi erityisesti mieleen, koska hän on minulle sopiva esikuva. En tule koskaan saamaan superleveää selkää tai hartialinjaa, eikä vyötäröni tule kaventumaan. Mutta tasapainoista kokonaisuutta voin tavoitella. Minusta oli kiva huomata, että isoin ja kirein ei välttämättä aina voitakaan, vaan kokonaisuus ratkaisee.

Kisojen katsominen oli hyvä motivaatioruiske omille treeneilleni. Olemme käyneet koutsin ja salikamuni Lauran kanssa treenaamassa yhdessä nyt pari kertaa kuussa. Treeneissä on tullut paljon uusia juttuja, ja tuntuu, että joka treenissä opin jotain uutta. Monet liikkeet kuuluvat siihen sarjaan, jossa yksin liikkeitä tehdessäsi tulee tunne, että kanssatreenarit tuijottavat ajatellen, että ei tuo tyttöreppana tiedä, miten päin tuohon laitteeseen pitäisi mennä. Tiedättehän ne Facebookissa kiertävät videon pätkät, joissa on salaa kuvattu toopeja, jotka eivät osaa käyttää salilaitteita. Odotan jännityksellä, koska löydän itseni sellaiselta videolta Teemun opeilla treenatessani.

Ohessa treenikuvapläjäys! Lauralle kiitokset kuvista!

 
 
 

 
 
 
 
 


Pelottavat kädet! 
 
 
 
 
Onpa kiva huomata, että salilla käyminen tuntuu niin kivalta! Toivottavasti Sinunkin treeneillesi kuuluu hyvää!
 
 
 
 
 

Ei kommentteja: