Ajatuksia treenistä, kisaamisesta, PT-opinnoista, elämästä

Ajatuksia treenaamisesta, fitness-elämäntavasta, PT-opinnoista, elämästä...

maanantai 23. helmikuuta 2015

Leikkauspöydälle, Part 2


No niin, nyt sitä taas mennään! Kirurgin veitsen alle nimittäin. Tänään on leikkausaika varattuna klo 12 Mehiläiseen. Tarkoituksena on korjailla edellisen leikkauksen aiheuttamia tuhoja. Fiilikset ovat ristiriitaiset. Toisaalta olen tosi innoissani. Olen pitkään odottanut leikkaukseen pääsyä. Halu saada vatsa entiselleen (tai edes jotain sinnepäin) on suuri, ja odotukset ovat korkealla.

Toisaalta olen aivan kauhuissani. Viimekertaisen epäonnistumisen jälkeen leikkauspöydälle kipuaminen pelottaa. Toki järjellä ajatellen tiedän, että kahta kertaa ei voi leikkaus peräkkäin epäonnistua, mutta pääkoppa ei sitä ymmärrä. Laittelin täällä kotona vaatteita valmiiksi, että mies osaa sitten tuoda, jos joudun jäämään sairaalaan. Ohjeistin opiskelijoita ensi viikon hommiin siltä varalta, etten tulekaan töihin. Pakkasin luettavaa pitkäksi aikaa mukaan, ettei käy aika pitkäksi sairaalassa. Ihan sairasta! Minähän olen menossa päiväkirurgiseen operaatioon ja tulen illaksi kotiin!

Leikkaukseen meno sinänsä ei harmita, mutta tuleva treenitauko kylläkin. Olen juuri alkanut päästä edellisen leikkauksen jälkeen takaisin kuntoon. Olen pystynyt taas nostamaan treenipainoja ja treeni on tuntunut kivalta. Ehkä olen jopa pientä kehitystä saanut aikaiseksi pitkästä aikaa. Ja nyt taas tauko, huoh! Alustavasti kirurgi taisi puhua kuudesta viikosta. Katsotaan minkälaiset ohjeet tänään saan.
 
Nyt jäävät tuliterät Versa Grippit hetkeksi narikkaan.
Jännä päivä tulossa.
Wish me luck!

 
 

Ei kommentteja: