Ajatuksia treenistä, kisaamisesta, PT-opinnoista, elämästä

Ajatuksia treenaamisesta, fitness-elämäntavasta, PT-opinnoista, elämästä...

maanantai 10. marraskuuta 2014

Virallisesti kuntosalivalmentaja, JIHAA!!!

Tänään viimein uskaltauduin tekemään kuntosalivalmentajan teoriakokeen. Näyttökokeen läpäisin jo edellisellä lähiopetusjaksolla, mutta koulutukseen kuuluu myös teoriakoe. Sain järjestettyä talon tyhjäksi ja linnoittauduin läppärin kanssa keittiön pöydän ääreen. Hyvät valmistautumiset kuuluivat tietysti asiaan: suoritusta edeltävä tasapainoinen ateria, hyvä alkulämmittely, vaatteiden vaihto, hätäpissalla käynti, puhelimien laitto äänettömälle, vaatteiden vaihto uudestaan, pattereiden vaihtaminen hiireen (varmuuden vuoksi), tietokoneen laittaminen virtajohtoon (varmuuden vuoksi) ja hätäpissalla käynti uudelleen (varmuuden vuoksi). *Lue: minua vähän jännitti.
Koe tehtiin nettilinkin kautta, ja kamalinta siinä oli kiire. Kokeessa oli 60 kysymystä, ja aikaa kokeen suorittamiseen oli 30 minuuttia. Siis 30 sekuntia / kysymys. Siinä ei paljon ehdi kaverille kilautella tai käydä tenttikirjojen sisällysluetteloa pläräämään. Lisäksi kysymykset olivat minusta aika haastavia. Ei ole todellakaan mikään läpihuutojuttu! Siksi olin erityisen iloinen lopputuloksesta. Sain 58/60 oikein eli 96,7%! En muistanut, miten päin tyypin I ja tyypin II lihassolut menivät, kummat olivat nopeita ja kummat hitaita. Ne menivät väärin päin, mutta muuten onnistuin hyvin. Olin kyllä päntännytkin!
Nyt on ihanan helpottunut olo! Tästä on hyvä jatkaa PT-opintoja eteenpäin.
Mukavaa viikkoa!
Terveisin, Piia... Piia Kuntosalivalmentaja 
(Lue tämä silleen niin kuin James... James Bond)
 
 
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Rouva Kuntosalivalmentaja!
Nyt vaan piiska viuhumaan salilla! Joko alat kohta ottamaan asiakkaita?

Piia Kohonen kirjoitti...

Heippa!
Minulta on mennyt nyt ihan ohi useampi viesti täällä blogissa. Pahoittelut ja kiitos onnitteluista! Kuntosalivalmentajan paperit ovat tosiaan taskussa, mutta PT-opinnot jatkuvat vielä kevääseen. Jokunen asiakas minulla jo onkin. Keväällä sitten on mahdollista ottaa vähän enemmän.