Ajatuksia treenistä, kisaamisesta, PT-opinnoista, elämästä

Ajatuksia treenaamisesta, fitness-elämäntavasta, PT-opinnoista, elämästä...

lauantai 22. marraskuuta 2014

Toiminnallinen rääkki by Teemu

Tällä viikolla  päästiin "nauttimaan" ihan uudenlaisesta treenistä, kun Elorannan Teemu veti meille privaattitreenit uudella Crossfit salilla Kuusankoskella. Se on kamalaa. Menee heti synnytysten jälkeen TOP vitoseen Elämäni pisimmät minuutit -listalla. Näiden kärsimysten minuuttien toteutuspaikkana oli siis CrossFit Kuusankoski, jossa en ollut aiemmin vieraillut. Hyvät tilat ja välineet ja sali on ihan kivenheiton päässä meiltä kotoa. Oma ottamani kuvat eivät anna oikeutta salille. Rakas joukupukki, toisitko minulle oikean kameran? Onneksi ihana Terhi otti omalla OIKEALLA kamerallaan muutaman kuvan, joita laitan tähän postaukseen.

Treeni rakentui neljästä osasta.
1. Lämmittely + liikkuvuus osio
2. Tekniikka + lihaskunto
3. Kiertoharjoittelu aikaa vastaan (Tälle oli joku oikea nimikin, mutta ei tule nyt kuin kirosanoja mieleen.)
4. Loppuverryttely
Renkailla tehtiin ojentajapunnerruksia. Oli aika tutisevaa puuhaa! Kokeiltiin myös
 leukojen vetämistä CrossFit-tyylillä. Se oli tosi vaikeaa. Menee Tämän aion opetella -listalleni, heti käsillä seisonnan jälkeen.

Kiertoharjoittelu tehtiin aikaa vastaan siten, että yksi minutti yhtä liikettä ja suoraan vaihto seuraavaan. Liikkeinä oli soutu, boxihyppy, pallon heitto kyykystä seinälle, pallon heitto pää yli taakse päin ja juosten haku ja etuheilautus kahvakuulalla.

Yksi treenin liikkeistä oli siis pallon heittäminen syvästä kyykystä seinälle. Kuvittelin, että minun möhkäle painoi 14 kiloa. Se alkoi jo muutaman ekan heiton tuntua RAS-KAAL-TA. Jälkeen päin Terhi korjasi, että se painoikin 14 paunaa eli noin puolet vähemmän kuin kuvittelen. OMG! Ja niin painava!

Laatikolle hypyt onnistuivat ihan kivasti noin viisi ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen ei mennyt kivasti.Viimeisissä etuheilautuksissa tuntui, että sydän tulee kurkusta ylös, happi loppuu ja jokainen lihas on tulessa. 
 Siis aivan tappotreeni, mutta mikä voittajafiilis sen jälkeen. Aivan mieletön!
  MAHTAVAA!


Kun sain sydämen nieltyä takaisin paikoilleen, suuntasin ihanan ystävän luokse hiusten letitykseen työpaikan pikkujouluja varten. Tuli tosi kiva letti, joka kesti hyvin paljuilun kemupaikan ulkoporealtaassa. Kiitos letittäjämestarille kampauksesta ja kivoille työkavereille mukavasta illasta!Ei kommentteja: