Ajatuksia treenistä, kisaamisesta, PT-opinnoista, elämästä

Ajatuksia treenaamisesta, fitness-elämäntavasta, PT-opinnoista, elämästä...

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hetkiä kisaviikon varrelta


Tänään minulla on ollut töistä vapaapäivä ja olen ehtinyt vähän käydä mielessäni läpi kulunutta viikonloppua. Poimin tänne muutamia ihania hetkiä talteen kuvien muodossa.

Q-Studion Johanna taiteili kynnet kisakuntoon. Kunnon bling blingiä! Aivan upeat! Saattavat tosin töissä hieman herättää huomiota...

Jaanalla kävin lauantaiaamuna ripsihuollossa myöskin Q-Studiolla. Laitettiin ihanat volyymiripset. Kirjoittelen näistä vähän myöhemmin lisää. Tekivät kisameikistä helposti näyttävän, eikä tarvinnut säätä irtoripsien kanssa.

Helsinkiin matkustin itsekseni junalla. Olipa ihanan helppoa ja rauhallista! Äidin omaa aikaa. Kävin oikein ravintolavaunussa hurjastelemassa :)
Kisavärit käytiin tyttöjen kanssa laittamassa suihkuttamalla. Kokemus oli... hmmm..... mielenkiintoinen. Onpas kaverikuvassa mustia varpaita!


Kisatukasta huolehti Q-Studion Ida, joka on tiimiläisemme Marin sisko. Ida oli mukana matkassa ja laittoi hiukset hotellilla kisa-aamuna ja oli vielä kisapaikallakin mukana lookista huolehtimassa. Kiitos ihana Ida!Idan lisäksi takahuoneessa minusta oli pitämässä huolta ihana ystäväni Mirkka. Mirkka on valmentajani Teemun vaimo, joten koutsin ohjeistukset kulkivat kätevästi huoltajalle.


Rentouttavaa jalkahierontaa ennen H-hetkeä. Mitä luksusta!


Odottelua ja lepäilyä jalat kohti kattoa, ettei nestettä kertyisi koipiin.Takahuoneessa vähän pumppailua ennen lavalle menoa.Alkukierroksen jälkeen takahuoneeseen tuli tieto, että finaaliin mentiin. Jes!!!!

Finaalin jälkeen oli helppo hymyillä. Parhaani tein ja sitten odoteltiin, mihin se riittää, eli tuomareiden pisteiden laskua ja palkintojen jakoa.Ja pystihän sieltä tuli! 4. sija

Rakkaat ystävät vanhalta työpaikalta olivat tulleet yllärinä katsomaan kisoja ja toivat tuomisiksi pari pähkinää! Pikkulinnut olivat vissiin kertoneet, että allekirjoittanut pitää pähkinöistä...

Toisen taivaallisen herkun sain Mirkalta, oma tekemää luomumysliä. NAM!Viikonloppuun mahtui monia muitenkin ikimuistoisia hetkiä, joita en tajunnut / ehtinyt / pystynyt kameralle tallentamaan. Tärkeimpänä niistä verkkokalvolle on jäänyt omien rakkaiden, ystävien ja tuttujen tsemppaukset, onnittelut ja halaukset. Onpa ollut kiva nähdä, miten moni on kisaprojektiani seurannut ja ollut hengessä mukana. Kiitos!
7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ai nyt mä hokasin...pähkinöitä syömällä saa noin upean kropan....taidan aloittaa pähkinäkuurin! Ihana nähdä kuviasi! Onnittelut vielä t. Anu

Miisamamma kirjoitti...

Mahava viikonloppu, aivan käsittämättömättömän hienoa Piia!! Etpä uskokkaan miten ylpeä voi pikkusiskosta olla!! <3

Anna kirjoitti...

Sie olit Piia upea, ja todella säihkyit lavalla! :) Oli hienoa olla katsomassa!

Piia Kohonen kirjoitti...

Anu, en mä kyllä niitä pähkinöitä dieetillä saanut syödä... valitettavasti!
Kiitos onnitteluista!

Piia Kohonen kirjoitti...

Kiitos Miia! Oli kyllä aika huikea viikonloppu :)

Piia Kohonen kirjoitti...

Kiitos Anna! Kiva, kun olit yleisössä.

Anonyymi kirjoitti...

huikeeta! onnea neljännestä sijasta : )