Ajatuksia treenistä, kisaamisesta, PT-opinnoista, elämästä

Ajatuksia treenaamisesta, fitness-elämäntavasta, PT-opinnoista, elämästä...

lauantai 11. tammikuuta 2014

Voihan yrjö!


Dieetin tähänastisista viikoista rankin alkaa olla voiton puolella. Vatsatauti vieraili meillä. Kuopus sai sen päiväkodista, ja minä sairastuin seuraavaksi. Nyt lauantaina tätä kirjoittaessani muut meidän perheestä ovat tältä säästyneet, * koputtaa puuta minkä rystyset kestää*. On meinaan ihan järkyttävä tauti. Nyt ei ole enää pahoinvointia, mutta olo on heikko ja kroppa tyhjän tuntuinen. Kävin salillakin äsken pyörähtämässä, mutta eikös se koutsi ollut siellä treeniä kieltämässä! No, tein vähän keppijumppaa, rullailin ja venyttelin. Kun on pari päivää ollut neljän seinän sisällä, salille pääseminen tuntui taivaalliselta. Vatsataudin vuoksi perjantaille sovitut treenit valmentajan kanssa jäivät väliin, mikä tietysti harmittaa.

Sain koutsilta käskyn hiilaritankkaukseen. Yritetään vähän täyttää tyhjiä hiilarivarastoja. Kävin ostamassa gluteenitonta kaurahiutaletta, vauvojen marja- ja hedelmäsoseita, riisikakkuja ja ananasta. Eiköhän näillä saada kroppa tankattua! Vähän jännittää, miten tankkauspäivä ja vatsatauti vaikuttaa ensi viikon InBody-mittaukseen. Mietin, mahtaako nesteiden heilahtelu kropassa vääristää kovasti mittaustulosta. Mittauspäivä on tiistaina, joten onhan tässä pari päivää aikaa tilanteen normalisoitua. Ja jos mittaustulos ei ole minua miellyttävä, voinhan sitten syyttää vatsatautia ja tankkausta :)
Tankkausevästä
 

Tällä viikolla sain myös muutamia käytännön juttuja eteenpäin. Lisenssi- ja kilpailijasopimusasiat on hoidettu. Kisaan ilmoittautuminen odottaa vielä tiimin rekisteröintiä. Tulen kilpailemaan Team Kontiossa, jossa on huipputytsyjä mukana tämän kevään kisoissa.. ja ilmeisesti yksi vähän vähemmän tytsykin :) Kisavärin sain myös varattua kilpailupäivän aamuun. Viime kisoissa Johanna-huoltajani suki minut tummaksi sienellä. Tänä vuonna kokeilen Jan Tanan suihkurusketusta. Kuulostaa ihanan helpolta mennä vaan ruiskutettavaksi ja värin voi laittaa vasta kisapäivänä. Toivottavasti lopputulos on hyvä. Jos jollain on kokemuksia, kerrottehan?
 
Tässä viime kisojen maalausta :)
 

Loppuviikon treenit menivät siis ihan penkin alle. Huomenna yritän keskivartalotreeniin ja sitten ensi viikolla treenaan tämänkin viikon edestä! Nyt tsemppaan itseäni, etten jää märehtimään väliin jääneitä treenejä, vaan keskityn katsomaan eteenpäin. Hyvä tästä tulee!
 
 
 

Ei kommentteja: