Ajatuksia treenistä, kisaamisesta, PT-opinnoista, elämästä

Ajatuksia treenaamisesta, fitness-elämäntavasta, PT-opinnoista, elämästä...

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Uudenlainen keskivartalon treeni


Olen käynyt nyt kaksi kertaa tosi erilaisessa treenissä, josta ajattelin kirjoittaa muutaman sanan. Tällä hetkellä teen kaikki treenini kuntosalilla. En juurikaan käy lenkillä, jumpissa tms. Dieetillä tulee toki jossain vaiheessa aerobista mukaan kuvioihin, mutta vielä toistaiseksi kaikki tehot käytetään lihasten kasvatukseen. Siksi tämä uusi treenimuoto on tuntunut kivalta vaihtelulta.
Kyseessä on toiminnallinen vartalonhallinta ja fysiikkatreeni, jota ohjaavat Teemu Eloranta ja Joni Iman. Hommia paiskitaan tatamilla, joka mahdollistaa ihan erilaisia juttuja, mitä salilla voi tehdä. Suuri osa harjoituksista tehdään lattiatasossa: erilaisia koordinaatiojuttuja, kehonhallintaa, mitä oudoimpia liikkeitä ja liikkumistapoja. Kropan lisäksi koetukselle joutuvat myös aivot! Tämä tunti kehittää taatusti keskivartalon hallintaa, vatsalihaksia, tasapainoa ja koordinaatiota. Treenin jälkeen kipeinä ovat sellaiset lihakset, jotka eivät normaali salitreenillä kipeydy.

Tatami onneksi vähän pehmustaa kontaktia lattiaan :) 
 

Tunti on kaikille avoin ja kokoontuu sunnuntaisin klo 15 vanhalla China Centerillä, BJJ Kouvolan tiloissa, osoitteessa Tehontie 31. Tunti on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Hinta on 5 euroa/kerta ja maksetaan käteisellä paikan päällä. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Itse aion ottaa tämän treenin osaksi viikko-ohjelmaa ja suosittelen lämpimästi muillekin. Mieskin innostui tunnista, ja yritetään ensi sunnuntaina päästä yhdessä osallistumaan. Ei tule ihan äkkiä mieleen lajia, jossa ei vahvasta keskivartalosta ja kehonhallinnasta olisi hyötyä.
Ihan perus lihaskuntojumpasta ei ole kyse, joten rohkeaa mieltä ja uskallusta kokeilla uusia juttuja mukaan! Lisätiedot: bjjkouvola@gmail.com
 
 
Nähdään sunnuntaina!

 

 
 


 

 

Ei kommentteja: